Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Fritz Alkemade (Fritz met een Z)

Deze vermelding hier van goochelaar Fritz Alkemade (Fritz met een Z) uit Alkmaar is onderdeel van dit overzicht van goochelaars uit Nederland.

Goochelaar Fritz Alkemade (Fritz met een Z) Met deze lijst van goochelaars zijn verschillende kindergoochelaars, tafelgoochelaars en illusionisten te vergelijken om zodoende de meeste geschikte goochelaar te vinden voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje of ander feest / andere gelegenheid. Fritz komt uit de provincie Noord-Holland.

Goochelaar Fritz Alkemade (Fritz met een Z) inhuren?

Wilt u goochelaar Fritz Alkemade (Fritz met een Z) inhuren, neem dan contact met Fritz op. De gegevens zoals adres en website (indien beschikbaar) zijn:

Fritz Alkemade (Fritz met een Z)
Voornestraat 38
1825 PP Alkmaar (Noord-Holland)
https://www.fritzmeteenz.nl

Wilt u liever een andere goochelaar inhuren, bekijk dan het bovengenoemde overzicht van goochelaars zoals bijvoorbeeld goochelaar Quintus van Amstel (De paarse goochelaar).

De meeste goochelaars verzorgen goochelshows voor volwassenen en kinderen, maar er zitten ook artiesten tussen die alleen voor kinderen of alleen voor volwassenen goochelen. Informeer dit dus altijd even bij de desbetreffende entertainer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar, kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, goochelende clown, ballonnengoochelaar, workshop et cetera.

De kosten (prijzen, tarieven) wat betreft het inhuren van een artiest kan nogal uiteenlopen. Informeer en vergelijk dus ook altijd wat het boeken van een goochelaar kost.

P.S. Bent u goochelaar en staat u op deze pagina? Lees hier enige toelichting over deze vermelding.