Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Jan de Bruyn (Jannes de goochelaar)

Deze vermelding hier van goochelaar Jan de Bruyn (Jannes de goochelaar) uit Brielle is onderdeel van dit overzicht van goochelaars uit Nederland.

Goochelaar Jan de Bruyn (Jannes de goochelaar) Met deze lijst van goochelaars zijn verschillende kindergoochelaars, tafelgoochelaars en illusionisten te vergelijken om zodoende de meeste geschikte goochelaar te vinden voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje of ander feest / andere gelegenheid. Jan komt uit de provincie Zuid-Holland.

Goochelaar Jan de Bruyn (Jannes de goochelaar) inhuren?

Wilt u goochelaar Jan de Bruyn (Jannes de goochelaar) inhuren, neem dan contact met Jan op. De gegevens zoals adres en website (indien beschikbaar) zijn:

Jan de Bruyn (Jannes de goochelaar)
Langestraat 40
3231 VJ Brielle (Zuid-Holland)
https://jannesdegoochelaar.nl

Wilt u liever een andere goochelaar inhuren, bekijk dan het bovengenoemde overzicht van goochelaars zoals bijvoorbeeld goochelaar Gerard du Buf.

De meeste goochelaars verzorgen goochelshows voor volwassenen en kinderen, maar er zitten ook artiesten tussen die alleen voor kinderen of alleen voor volwassenen goochelen. Informeer dit dus altijd even bij de desbetreffende entertainer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar, kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, goochelende clown, ballonnengoochelaar, workshop et cetera.

De kosten (prijzen, tarieven) wat betreft het inhuren van een artiest kan nogal uiteenlopen. Informeer en vergelijk dus ook altijd wat het boeken van een goochelaar kost.