Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Johan Hendriks

Deze vermelding hier van goochelaar Johan Hendriks uit Elst is onderdeel van dit overzicht van goochelaars uit Nederland.

Goochelaar Johan Hendriks Met deze lijst van goochelaars zijn verschillende kindergoochelaars, tafelgoochelaars en illusionisten te vergelijken om zodoende de meeste geschikte goochelaar te vinden voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje of ander feest / andere gelegenheid. Johan komt uit de provincie Gelderland.

Goochelaar Johan Hendriks inhuren?

Wilt u goochelaar Johan Hendriks inhuren, neem dan contact met Johan op. De gegevens zoals adres en website (indien beschikbaar) zijn:

Johan Hendriks
Kostverloren 10
6661 DZ Elst (Gelderland)
https://www.johanhendriks.nl

Wilt u liever een andere goochelaar inhuren, bekijk dan het bovengenoemde overzicht van goochelaars zoals bijvoorbeeld goochelaar Matthias Hendriks.

De meeste goochelaars verzorgen goochelshows voor volwassenen en kinderen, maar er zitten ook artiesten tussen die alleen voor kinderen of alleen voor volwassenen goochelen. Informeer dit dus altijd even bij de desbetreffende entertainer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar, kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, goochelende clown, ballonnengoochelaar, workshop et cetera.

De kosten (prijzen, tarieven) wat betreft het inhuren van een artiest kan nogal uiteenlopen. Informeer en vergelijk dus ook altijd wat het boeken van een goochelaar kost.

P.S. Bent u goochelaar en staat u op deze pagina? Lees hier enige toelichting over deze vermelding.