Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Jordi Jansen

Deze vermelding hier van goochelaar Jordi Jansen uit Putten is onderdeel van dit overzicht van goochelaars uit Nederland.

Goochelaar Jordi Jansen Met deze lijst van goochelaars zijn verschillende kindergoochelaars, tafelgoochelaars en illusionisten te vergelijken om zodoende de meeste geschikte goochelaar te vinden voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje of ander feest / andere gelegenheid. Jordi komt uit de provincie Gelderland.

Goochelaar Jordi Jansen inhuren?

Wilt u goochelaar Jordi Jansen inhuren, neem dan contact met Jordi op. De gegevens zoals adres en website (indien beschikbaar) zijn:

Jordi Jansen
Muntersgoed 3
3882 AE Putten (Gelderland)
https://goochelaarjordi.nl

Wilt u liever een andere goochelaar inhuren, bekijk dan het bovengenoemde overzicht van goochelaars zoals bijvoorbeeld goochelaar Richard Jansen (Rich Magic).

De meeste goochelaars verzorgen goochelshows voor volwassenen en kinderen, maar er zitten ook artiesten tussen die alleen voor kinderen of alleen voor volwassenen goochelen. Informeer dit dus altijd even bij de desbetreffende entertainer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar, kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, goochelende clown, ballonnengoochelaar, workshop et cetera.

De kosten (prijzen, tarieven) wat betreft het inhuren van een artiest kan nogal uiteenlopen. Informeer en vergelijk dus ook altijd wat het boeken van een goochelaar kost.

P.S. Bent u goochelaar en staat u op deze pagina? Lees hier enige toelichting over deze vermelding.