Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Kariem Ahmed

Deze vermelding hier van goochelaar Kariem Ahmed uit Alkmaar is onderdeel van dit overzicht van goochelaars uit Nederland.

Goochelaar Kariem Ahmed Met deze lijst van goochelaars zijn verschillende kindergoochelaars, tafelgoochelaars en illusionisten te vergelijken om zodoende de meeste geschikte goochelaar te vinden voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje of ander feest / andere gelegenheid. Kariem komt uit de provincie Noord-Holland.

Goochelaar Kariem Ahmed inhuren?

Wilt u goochelaar Kariem Ahmed inhuren, neem dan contact met Kariem op. De gegevens zoals adres en website (indien beschikbaar) zijn:

Kariem Ahmed
Snaarmanslaan 100
1815 SK Alkmaar (Noord-Holland)
https://www.tricksandbeats.com

Wilt u liever een andere goochelaar inhuren, bekijk dan het bovengenoemde overzicht van goochelaars zoals bijvoorbeeld goochelaar Fritz Alkemade (Fritz met een Z).

De meeste goochelaars verzorgen goochelshows voor volwassenen en kinderen, maar er zitten ook artiesten tussen die alleen voor kinderen of alleen voor volwassenen goochelen. Informeer dit dus altijd even bij de desbetreffende entertainer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar, kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, goochelende clown, ballonnengoochelaar, workshop et cetera.

De kosten (prijzen, tarieven) wat betreft het inhuren van een artiest kan nogal uiteenlopen. Informeer en vergelijk dus ook altijd wat het boeken van een goochelaar kost.

P.S. Bent u goochelaar en staat u op deze pagina? Lees hier enige toelichting over deze vermelding.