Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Lucas van Dijk

Deze vermelding hier van goochelaar Lucas van Dijk uit Heerenveen is onderdeel van dit overzicht van goochelaars uit Nederland.

Goochelaar Lucas van Dijk Met deze lijst van goochelaars zijn verschillende kindergoochelaars, tafelgoochelaars en illusionisten te vergelijken om zodoende de meeste geschikte goochelaar te vinden voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje of ander feest / andere gelegenheid. Lucas komt uit de provincie Friesland.

Goochelaar Lucas van Dijk inhuren?

Wilt u goochelaar Lucas van Dijk inhuren, neem dan contact met Lucas op. De gegevens zoals adres en website (indien beschikbaar) zijn:

Lucas van Dijk
Jacob Hepkemastraat 29
8441 CB Heerenveen (Friesland)
https://www.goochelaarlucas.com

Wilt u liever een andere goochelaar inhuren, bekijk dan het bovengenoemde overzicht van goochelaars zoals bijvoorbeeld goochelaar Minze Dijksma.

De meeste goochelaars verzorgen goochelshows voor volwassenen en kinderen, maar er zitten ook artiesten tussen die alleen voor kinderen of alleen voor volwassenen goochelen. Informeer dit dus altijd even bij de desbetreffende entertainer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar, kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, goochelende clown, ballonnengoochelaar, workshop et cetera.

De kosten (prijzen, tarieven) wat betreft het inhuren van een artiest kan nogal uiteenlopen. Informeer en vergelijk dus ook altijd wat het boeken van een goochelaar kost.

P.S. Bent u goochelaar en staat u op deze pagina? Lees hier enige toelichting over deze vermelding.