Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Math van Rhee (Magic M)

Deze vermelding hier van goochelaar Math van Rhee (Magic M) uit Venray is onderdeel van dit overzicht van goochelaars uit Nederland.

Goochelaar Math van Rhee (Magic M) Met deze lijst van goochelaars zijn verschillende kindergoochelaars, tafelgoochelaars en illusionisten te vergelijken om zodoende de meeste geschikte goochelaar te vinden voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje of ander feest / andere gelegenheid. Math komt uit de provincie Limburg.

Goochelaar Math van Rhee (Magic M) inhuren?

Wilt u goochelaar Math van Rhee (Magic M) inhuren, neem dan contact met Math op. De gegevens zoals adres en website (indien beschikbaar) zijn:

Math van Rhee (Magic M)
Kattestaart 28
5803 HA Venray (Limburg)
https://www.magicmath.nl

Wilt u liever een andere goochelaar inhuren, bekijk dan het bovengenoemde overzicht van goochelaars zoals bijvoorbeeld goochelaar Hans Scheven.

De meeste goochelaars verzorgen goochelshows voor volwassenen en kinderen, maar er zitten ook artiesten tussen die alleen voor kinderen of alleen voor volwassenen goochelen. Informeer dit dus altijd even bij de desbetreffende entertainer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar, kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, goochelende clown, ballonnengoochelaar, workshop et cetera.

De kosten (prijzen, tarieven) wat betreft het inhuren van een artiest kan nogal uiteenlopen. Informeer en vergelijk dus ook altijd wat het boeken van een goochelaar kost.

P.S. Bent u goochelaar en staat u op deze pagina? Lees hier enige toelichting over deze vermelding.