Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Matthias Hendriks

Deze vermelding hier van goochelaar Matthias Hendriks uit Vijfhuizen is onderdeel van dit overzicht van goochelaars uit Nederland.

Goochelaar Matthias Hendriks Met deze lijst van goochelaars zijn verschillende kindergoochelaars, tafelgoochelaars en illusionisten te vergelijken om zodoende de meeste geschikte goochelaar te vinden voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje of ander feest / andere gelegenheid. Matthias komt uit de provincie Noord-Holland.

Goochelaar Matthias Hendriks inhuren?

Wilt u goochelaar Matthias Hendriks inhuren, neem dan contact met Matthias op. De gegevens zoals adres en website (indien beschikbaar) zijn:

Matthias Hendriks
D'yserinckweg 58
2141 AC Vijfhuizen (Noord-Holland)
https://beyondmagic.nl

Wilt u liever een andere goochelaar inhuren, bekijk dan het bovengenoemde overzicht van goochelaars zoals bijvoorbeeld goochelaar Wil Hendriks (Wil Wonder Kinderentertainment).

De meeste goochelaars verzorgen goochelshows voor volwassenen en kinderen, maar er zitten ook artiesten tussen die alleen voor kinderen of alleen voor volwassenen goochelen. Informeer dit dus altijd even bij de desbetreffende entertainer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar, kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, goochelende clown, ballonnengoochelaar, workshop et cetera.

De kosten (prijzen, tarieven) wat betreft het inhuren van een artiest kan nogal uiteenlopen. Informeer en vergelijk dus ook altijd wat het boeken van een goochelaar kost.

P.S. Bent u goochelaar en staat u op deze pagina? Lees hier enige toelichting over deze vermelding.