Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Michel van Zeist

Deze vermelding hier van goochelaar Michel van Zeist uit Veenendaal is onderdeel van dit overzicht van goochelaars uit Nederland.

Goochelaar Michel van Zeist Met deze lijst van goochelaars zijn verschillende kindergoochelaars, tafelgoochelaars en illusionisten te vergelijken om zodoende de meeste geschikte goochelaar te vinden voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje of ander feest / andere gelegenheid. Michel komt uit de provincie Utrecht.

Goochelaar Michel van Zeist inhuren?

Wilt u goochelaar Michel van Zeist inhuren, neem dan contact met Michel op. De gegevens zoals adres en website (indien beschikbaar) zijn:

Michel van Zeist
Kernreactorstraat 24 A
3903 LG Veenendaal (Utrecht)
http://www.magicbymichel.nl

Wilt u liever een andere goochelaar inhuren, bekijk dan het bovengenoemde overzicht van goochelaars zoals bijvoorbeeld goochelaar Marco Aarsen (Marco Royal).

De meeste goochelaars verzorgen goochelshows voor volwassenen en kinderen, maar er zitten ook artiesten tussen die alleen voor kinderen of alleen voor volwassenen goochelen. Informeer dit dus altijd even bij de desbetreffende entertainer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar, kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, goochelende clown, ballonnengoochelaar, workshop et cetera.

De kosten (prijzen, tarieven) wat betreft het inhuren van een artiest kan nogal uiteenlopen. Informeer en vergelijk dus ook altijd wat het boeken van een goochelaar kost.

P.S. Bent u goochelaar en staat u op deze pagina? Lees hier enige toelichting over deze vermelding.