Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Peter Eggink

Deze vermelding hier van goochelaar Peter Eggink uit Doetinchem is onderdeel van dit overzicht van goochelaars uit Nederland.

Goochelaar Peter Eggink Met deze lijst van goochelaars zijn verschillende kindergoochelaars, tafelgoochelaars en illusionisten te vergelijken om zodoende de meeste geschikte goochelaar te vinden voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje of ander feest / andere gelegenheid. Peter komt uit de provincie Gelderland.

Goochelaar Peter Eggink inhuren?

Wilt u goochelaar Peter Eggink inhuren, neem dan contact met Peter op. De gegevens zoals adres en website (indien beschikbaar) zijn:

Peter Eggink
Bastinglaan 107
7006 EJ Doetinchem (Gelderland)
http://www.peter-eggink.nl

Wilt u liever een andere goochelaar inhuren, bekijk dan het bovengenoemde overzicht van goochelaars zoals bijvoorbeeld goochelaar Christian Farla.

De meeste goochelaars verzorgen goochelshows voor volwassenen en kinderen, maar er zitten ook artiesten tussen die alleen voor kinderen of alleen voor volwassenen goochelen. Informeer dit dus altijd even bij de desbetreffende entertainer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar, kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, goochelende clown, ballonnengoochelaar, workshop et cetera.

De kosten (prijzen, tarieven) wat betreft het inhuren van een artiest kan nogal uiteenlopen. Informeer en vergelijk dus ook altijd wat het boeken van een goochelaar kost.

P.S. Bent u goochelaar en staat u op deze pagina? Lees hier enige toelichting over deze vermelding.