Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Rico Weeland

Deze vermelding hier van goochelaar Rico Weeland uit Groningen is onderdeel van dit overzicht van goochelaars uit Nederland.

Goochelaar Rico Weeland Met deze lijst van goochelaars zijn verschillende kindergoochelaars, tafelgoochelaars en illusionisten te vergelijken om zodoende de meeste geschikte goochelaar te vinden voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje of ander feest / andere gelegenheid. Rico komt uit de provincie Groningen.

Goochelaar Rico Weeland inhuren?

Wilt u goochelaar Rico Weeland inhuren, neem dan contact met Rico op. De gegevens zoals adres en website (indien beschikbaar) zijn:

Rico Weeland
Nieuwe blekerstraat 12
9718 EJ Groningen (Groningen)
https://www.ricoweeland.com

Wilt u liever een andere goochelaar inhuren, bekijk dan het bovengenoemde overzicht van goochelaars zoals bijvoorbeeld goochelaar Paul Weiss.

De meeste goochelaars verzorgen goochelshows voor volwassenen en kinderen, maar er zitten ook artiesten tussen die alleen voor kinderen of alleen voor volwassenen goochelen. Informeer dit dus altijd even bij de desbetreffende entertainer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar, kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, goochelende clown, ballonnengoochelaar, workshop et cetera.

De kosten (prijzen, tarieven) wat betreft het inhuren van een artiest kan nogal uiteenlopen. Informeer en vergelijk dus ook altijd wat het boeken van een goochelaar kost.

P.S. Bent u goochelaar en staat u op deze pagina? Lees hier enige toelichting over deze vermelding.