Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Sven Desmond

Deze vermelding hier van goochelaar Sven Desmond uit Hoofddorp is onderdeel van dit overzicht van goochelaars uit Nederland.

Goochelaar Sven Desmond Met deze lijst van goochelaars zijn verschillende kindergoochelaars, tafelgoochelaars en illusionisten te vergelijken om zodoende de meeste geschikte goochelaar te vinden voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje of ander feest / andere gelegenheid. Sven komt uit de provincie Noord-Holland.

Goochelaar Sven Desmond inhuren?

Wilt u goochelaar Sven Desmond inhuren, neem dan contact met Sven op. De gegevens zoals adres en website (indien beschikbaar) zijn:

Sven Desmond
Hardersbos 58
2134 KZ Hoofddorp (Noord-Holland)
https://www.kinderfeestjehoofddorp.nl

Wilt u liever een andere goochelaar inhuren, bekijk dan het bovengenoemde overzicht van goochelaars zoals bijvoorbeeld goochelaar Lucas van Dijk.

De meeste goochelaars verzorgen goochelshows voor volwassenen en kinderen, maar er zitten ook artiesten tussen die alleen voor kinderen of alleen voor volwassenen goochelen. Informeer dit dus altijd even bij de desbetreffende entertainer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar, kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, goochelende clown, ballonnengoochelaar, workshop et cetera.

De kosten (prijzen, tarieven) wat betreft het inhuren van een artiest kan nogal uiteenlopen. Informeer en vergelijk dus ook altijd wat het boeken van een goochelaar kost.

P.S. Bent u goochelaar en staat u op deze pagina? Lees hier enige toelichting over deze vermelding.