Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Goochelaar Xander van Doorn (Hans Klik)

Deze vermelding hier van goochelaar Xander van Doorn (Hans Klik) uit Utrecht is onderdeel van dit overzicht van goochelaars uit Nederland.

Goochelaar Xander van Doorn (Hans Klik) Met deze lijst van goochelaars zijn verschillende kindergoochelaars, tafelgoochelaars en illusionisten te vergelijken om zodoende de meeste geschikte goochelaar te vinden voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje of ander feest / andere gelegenheid. Xander komt uit de provincie Utrecht.

Goochelaar Xander van Doorn (Hans Klik) inhuren?

Wilt u goochelaar Xander van Doorn (Hans Klik) inhuren, neem dan contact met Xander op. De gegevens zoals adres en website (indien beschikbaar) zijn:

Xander van Doorn (Hans Klik)
Van Bijnkershoeklaan 250
3527 XL Utrecht (Utrecht)
https://www.hansklik.nl

Wilt u liever een andere goochelaar inhuren, bekijk dan het bovengenoemde overzicht van goochelaars zoals bijvoorbeeld goochelaar Mitch Durbank.

De meeste goochelaars verzorgen goochelshows voor volwassenen en kinderen, maar er zitten ook artiesten tussen die alleen voor kinderen of alleen voor volwassenen goochelen. Informeer dit dus altijd even bij de desbetreffende entertainer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar, kindergoochelaar, illusionist, beursgoochelaar, goochelende clown, ballonnengoochelaar, workshop et cetera.

De kosten (prijzen, tarieven) wat betreft het inhuren van een artiest kan nogal uiteenlopen. Informeer en vergelijk dus ook altijd wat het boeken van een goochelaar kost.

P.S. Bent u goochelaar en staat u op deze pagina? Lees hier enige toelichting over deze vermelding.