Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Balonnen figuren

Ondanks dat het goochelen altijd de hoofdmoot is, beheerst Maarten ook de kunst van het maken van figuren met ballonnen.

Ballonnen figuren Denk hierbij aan hondjes, lieveheersbeestjes, giraffen, bloemen, pinguïns, hoeden / mutsen, zwaarden, hartjes, bijen, gitaren et cetera. Alleen in combinatie met het goochelen is het mogelijk om Maarten Bruins te boeken voor het maken van ballonfiguren. Hij is dus niet puur en alleen in te huren voor het maken van ballonnenfiguren. Hij kan u wel doorverwijzen naar een geschikte collega.

Bij groepen met meer dan ongeveer 25 kinderen, raadt Maarten sowieso af om voor elk kind een ballonnenfiguur te laten maken. Nadat de kinderen een ballon hebben gekregen, gaan ze er vaak mee spelen. Er knappen altijd wel een aantal ballonnen. Bij grote groepen is het niet altijd mogelijk om weer een nieuwe ballon te maken. Dit levert uiteindelijk teleurgestelde/huilende kinderen op.

Ook kan het voorkomen dat bij grote groepen door tijdgebrek niet elk kind een ballonnenfiguur kan krijgen. Dit wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Om die reden kan het soms beter zijn om bij grotere groepen het maken van ballonnenfiguren achterwege te laten.

Wilt u een goochelaar voor kinderen inhuren in combinatie met het maken van ballonnenfiguren? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie.