Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Een goochelaar via het budget van het Cultureel Jongeren Paspoort (CJP)

De MBO Card en Cultuurkaart biedt CJP-scholen de kans om cultuur dichter bij leerlingen en studenten te brengen. Het ministerie van OCW (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) stelt budget beschikbaar, zodat scholen een bedrag kunnen besteden aan cultuur. Denk hierbij aan het VMBO, MBO, HAVO, VWO, VSO en PRO.

Een goochelaar via het Cultureel Jongeren Paspoort (CJP) Dankzij deze regeling is het mogelijk om goochelaar Maarten Bruins een goochelshow op school te laten verzorgen, zonder dat het de school direct geld kost. Maarten is namelijk aangesloten bij het CJP, waardoor de voorstelling betaald kan worden vanuit het CJP-budget van de school.

Goochelen is uitermate geschikt om jongeren te laten inzien dat cultuur erg breed is en dat het zeker niet saai hoeft te zijn! Voor meer informatie, zie:

https://educatie.cjp.nl/aanbod/goochelshow_op_school

Informatie over de show / voorstelling zelf

Via het CJP-budget (Cultureel Jongeren Paspoort) een goochelshow op school De standaard duur van de goochelshow is zo'n 50 minuten. Qua tijd/duur van het programma is er uiteraard van alles mogelijk. Zo behoren meerdere (korte) shows ook tot de mogelijkheden. Het is een interactieve show, waarbij iedereen volop wordt betrokken. Maarten beschikt over een eigen geluidsinstallatie, dus overal wordt gezorgd.

Aan het eind van de show leert Maarten iedereen nog een klein trucje dat ze erna mogen houden en mee naar huis mogen nemen. Dit trucje laat de leerlingen inzien dat niet altijd alles is wat het lijkt. Maarten is ongeveer 60 minuten van te voren aanwezig om alles klaar te zetten en voor te bereiden.

Prijzen: vanaf 495 Euro exclusief BTW (9% voor artiesten) en exclusief eventuele parkeerkosten.

Is uw interese gewekt en wilt u meer informatie ontvangen, vul dan vrijblijvend dit contactformulier in.