Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Beoordelingen

Heeft u Maarten in actie gezien tijdens een show? Hij vindt het altijd leuk om te horen wat u ervan vond. Dit kunt u onder andere doen via:
 

 
Voorheen liepen de beoordelingen/reviews via het gastenboek van deze website. Mocht u geen Google of Facebook gebruiken dan kunt u ook nog altijd via onderstaande manier een bericht achterlaten. Het liefst heeft Maarten de review via Google Reviews, omdat die het meest bekeken worden en hij daar het meest aan heeft.

Gastenboek

Voor het plaatsen van een bericht, klik hier.
 

  1. Maarten Bruins
    17-07-2021 19:42

    Hoi Jose, erg leuk om te horen, was gezellig! Super bedankt nog voor onderstaande review.

  2. Jose
    16-07-2021 16:57

    Zowel de kinderen als de leerkrachten hebben vandaag genoten van een super show van Maarten tijdens onze jaarafsluiting. Leuk om te zien hoe betrokken de kinderen waren en hoe Maarten de kinderen actief hield. We hebben veel gelachen!

  3. Maarten Bruins
    04-12-2020 18:20

    Hoi Naud,

    Erg leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten in het gastenboek! Was gezellig vandaag met jullie op de Helmgras.

    Groetjes,

    Maarten

  4. Naud Tijkotte
    04-12-2020 17:03

    Heel erg leuk en gezellig en goed op onze school de Helmgras!

  5. Maarten Bruins
    01-12-2020 12:09

    Hoi Tanny,

    Leuk om te horen en was gezellig! Jullie ook nog hartelijk dank!

    Groetjes,

    Maarten

  6. Tanny
    30-11-2020 21:11

    Super leuk kinderfeestje gehad. Kinderen hebben gelachen en genoten

  7. Maarten Bruins
    10-10-2020 18:11

    Hoi Sigrid, super bedankt voor de leuke review. Erg leuk om te lezen! Groetjes, Maarten

  8. Sigrid
    09-10-2020 22:24

    Dankzij de goochelshow van Maarten was het verjaarspartijtje van mijn vijfjarige zoontje echt fantastisch! Het was hilarisch, verrassend en interactief: de kinderen (ook zijn driejarige broertje) hebben 1,5 uur enorm veel plezier gehad. Ik zou alle ouders de stralende gezichtjes (en gezichten van de volwassen toeschouwers ;) toewensen die ik tijdens zijn show gezien heb.

  9. Maarten Bruins
    24-06-2020 14:45

    Erg leuk om te horen. Bedankt voor de uitgebreide review!! Jullie ook weer bedankt voor de gezelligheid.

  10. BSO De Zevensprong
    23-06-2020 15:32

    Wij hebben vorige week met 60 kinderen genoten van een superleuke goochelshow! Met een mooie dynamiek met het publiek, veel interactie met en ruimte voor de kinderen. Veel lachende gezichten en verbazing alom. Goed op niveau voor de kinderen van 6-8 jaar. Voor ons nu de 2e show op locatie en het was weer net zo leuk als vorig jaar! Leuk dat de muziek nog even hard werd aangezet bij het opruimen! Bedankt Maarten voor weer een fantastische feestmiddag!

  11. Maarten Bruins
    22-06-2020 21:20

    Hoi Cherisa, erg attent! Super bedankt voor de review!

  12. Cherisa
    22-06-2020 18:04

    Helaas moesten wij de goochelshow voor het kinderfeestje annuleren, omdat er uiteindelijk te weinig kinderen konden komen. Goochelaar Maarten toonde begrip en wij konden kosteloos het optreden annuleren.

  13. Maarten Bruins
    07-01-2020 23:34

    Hoi Joffrey en Bianca,

    Erg leuk om te horen, hartelijk dank voor de goochelshow review!

    Groetjes,

    Maarten

  14. Bianca
    07-01-2020 20:40

    Bedankt voor de geweldige show die je op het verjaardagsfeestje van ons zoontje (8 jaar) gegeven hebt!! Alle kinderen waren reuze enthousiast en ook van hun ouders heb ik alleen maar enthousiaste verhalen terug gehoord! Het is ECHT een super leuke show waarbij alle kinderen betrokken worden! Veel humor voor zowel jong als oud! Wij hebben enorm genoten!! Heel veel succes verder en wie weet tot ziens! Groetjes, Joffrey en Bianca

  15. Maarten Bruins
    13-10-2019 00:15

    Hoi hoi,

    Erg attent dat jullie de moeite hebben genomen om nog even een berichtje achter te laten in het gastenboek, bedankt! Erg leuk om te lezen! Jullie ook bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid.

    Groetjes aan iedereen daar,

    Maarten

  16. Fam van de Merkt
    12-10-2019 19:02

    4 okt 2019
    Verjaardag van onze zoon gehad en Maarten geboekt.
    Echt geweldige show echt een aanrader.
    Vermaak voor jong maar zeker ook voor de volwassenen.
    Goede interactie
    En verbaasde gezichten
    Woe weet tot de volgende keer
    Groetjes fam van de merkt

  17. Maarten Bruins
    28-08-2019 23:28

    Beste Ton, nogmaals dank voor het stukje en de foto's. Erg leuk!

  18. Ton Schimmel
    28-08-2019 21:27

    Leuke show, Maarten weet de aandacht van de kinderen goed vast te houden! Ook de oudere kinderen en ouderen!

    https://www.soesterkwartier- .info/jeugdvakantiefeest-speel- tuinvereniging-soesterkwartier- -dag-2/

  19. Maarten Bruins
    19-11-2018 17:11

    Hoi Simone en Rudolph,

    Hartelijk dank! Erg leuk om te horen en jullie ook bedankt voor de verwennerij richting mij (lekkernijen, boek et cetera).

    Groetjes,

    Maarten

  20. Simone en Rudolph van Veen
    11-11-2018 09:10

    Maarten heeft onze zoon van 6 jaar een fantastisch partijtje gegeven. Hij was lief en begaan met alle kids; een echte kindervriend. Een leuke show waarbij de kinderen actief betrokken werden. Maarten is een aanrader voor iedereen!

  21. Maarten Bruins
    10-05-2018 10:27

    Beste Edward en Marloes,

    Excuses voor de wat latere reactie, maar het bericht was me even ontgaan. Erg leuk om te horen. Hartelijk dank!!

    Met vriendelijke groet,

    Maarten Bruins

  22. Marloes Beerthuizen
    11-12-2017 13:32

    Hallo Maarten,
    Nogmaals hartelijk dank voor het verzorgen van je voorstelling tijdens het kinderfeestje van Jesse die 7 werd. Alle kinderen waren ook achteraf nog lang enthousiast hoorde ik van alle ouders! En de 'truc' met de eend en het konijn moet ik hier in huis nog vaak meedoen :-)
    Succes met je optredens en wie weet tot ziens!
    Groet Edward en Marloes Beerthuizen

  23. Maarten Bruins
    28-11-2016 17:24

    Beste Edwin,

    Goed om te horen dat iedereen het zo leuk heeft gevonden! Bedankt ook nog voor de gastvrijheid en hulp. Wie weet tot de volgende keer dan.

    Groetjes,

    Maarten

  24. E. Vonk namens Personeelsvereniging ULC Installatietechniek
    28-11-2016 17:07

    Afgelopen zaterdag een zeer goede show gehad van Maarten als voor-programma op ons Sinterklaas feest.
    45 kinderen met ouders zijn een uur lang geboeid geweest in afwachting op de Sint.
    Heel leuke interacties met de kinderen en ouders waardoor we Maarten zeer zeker in de toekomst nogmaals zullen boeken.
    Een aanrader dus.

  25. Maarten Bruins
    05-11-2016 19:06

    Hoi Roos,

    Hartelijk dank nog voor het berichtje hier! Erg leuk om te lezen! Jullie ook bedankt voor de gastvrijheid, was gezellig.

    Groetjes,

    Maarten