Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Gastenboek van goochelaar Maarten Bruins

Heeft u een voorstelling meegemaakt van goochelaar Maarten Bruins? Hij vindt het erg leuk als u hier nog een berichtje plaatst.
 

Voor het plaatsen van een bericht, klik hier.
 

  1. Maarten Bruins
    19-11-2018 17:11

    Hoi Simone en Rudolph,

    Hartelijk dank! Erg leuk om te horen en jullie ook bedankt voor de verwennerij richting mij (lekkernijen, boek et cetera).

    Groetjes,

    Maarten

  2. Simone en Rudolph van Veen
    11-11-2018 09:10

    Maarten heeft onze zoon van 6 jaar een fantastisch partijtje gegeven. Hij was lief en begaan met alle kids; een echte kindervriend. Een leuke show waarbij de kinderen actief betrokken werden. Maarten is een aanrader voor iedereen!

  3. Maarten Bruins
    10-05-2018 10:27

    Beste Edward en Marloes,

    Excuses voor de wat latere reactie, maar het bericht was me even ontgaan. Erg leuk om te horen. Hartelijk dank!!

    Met vriendelijke groet,

    Maarten Bruins

  4. Marloes Beerthuizen
    11-12-2017 13:32

    Hallo Maarten,
    Nogmaals hartelijk dank voor het verzorgen van je voorstelling tijdens het kinderfeestje van Jesse die 7 werd. Alle kinderen waren ook achteraf nog lang enthousiast hoorde ik van alle ouders! En de 'truc' met de eend en het konijn moet ik hier in huis nog vaak meedoen :-)
    Succes met je optredens en wie weet tot ziens!
    Groet Edward en Marloes Beerthuizen

  5. Maarten Bruins
    28-11-2016 17:24

    Beste Edwin,

    Goed om te horen dat iedereen het zo leuk heeft gevonden! Bedankt ook nog voor de gastvrijheid en hulp. Wie weet tot de volgende keer dan.

    Groetjes,

    Maarten

  6. E. Vonk namens Personeelsvereniging ULC Installatietechniek
    28-11-2016 17:07

    Afgelopen zaterdag een zeer goede show gehad van Maarten als voor-programma op ons Sinterklaas feest.
    45 kinderen met ouders zijn een uur lang geboeid geweest in afwachting op de Sint.
    Heel leuke interacties met de kinderen en ouders waardoor we Maarten zeer zeker in de toekomst nogmaals zullen boeken.
    Een aanrader dus.

  7. Maarten Bruins
    05-11-2016 19:06

    Hoi Roos,

    Hartelijk dank nog voor het berichtje hier! Erg leuk om te lezen! Jullie ook bedankt voor de gastvrijheid, was gezellig.

    Groetjes,

    Maarten

  8. Roos Siegers
    04-11-2016 12:57

    Hallo Maarten, een week geleden heb je een geweldige show neergezet voor maar liefst 25 kinderen van groep 3 en 4! Knap gedaan, goed ingespeeld op de kids, maar ook de volwassenen hebben genoten! Wat een humor heb je!! De act met de duiven is nog steeds onderwerp van gesprek! Nogmaals hartelijk dank en tot ziens! Groetjes Roos

  9. Maarten Bruins
    05-09-2016 21:02

    Hoi Annie & Raymond,

    Ah wat leuk nog een berichtje hier in het gastenboek. Jullie ook nog hartelijk dank voor de gastvrijheid en gezelligheid! De huwelijksdag was ook super. Leuk ook dat je piano speelt...dat wist ik nog niet. En nog bedankt voor de gedane trucjes. Altijd leuk om te zien als toeschouwer ;).

    Groetjes,

    Maarten

  10. Annie Vanden Berghen
    05-09-2016 20:14

    Hey Maarten,
    Via deze weg wil ik je bedanken en feliciteren met al je kunsten die je toonde op de huwelijksdag van mijn zoon Karel en zijn Tine.
    Het was gewoonweg super met alles wat je deed. Ik sta in grote bewondering. Mede dankzij jou was het een geslaagde dag. Alle kinderen , maar zeker ook alle volwassenen genoten van alles wat je deed. FANTASTISCH Zoals ze hier in België zeggen: je bent ne krak!! Altijd welkom in Halle.
    Lieve groetjes en nog veel succes Annie & Raymond

  11. Maarten Bruins
    18-05-2016 12:34

    Hoi Eva,

    Bedankt nog voor het berichtje hier in het gastenboek en goed om te horen dat de kinderen het zo leuk vonden! En wat extra concurrentie kan nooit kwaad ;)...

    Groetjes,

    Maarten

  12. Eva
    18-05-2016 08:11

    Bedankt voor je optreden afgelopen weekend. De kinderen vonden het geweldig en hebben enorm gelachen. Je krijgt er over een paar jaar wel concurrentie bij, want er zijn er al twee die nu later als ze groot zijn goochelaar willen worden.

  13. Maarten Bruins
    19-04-2016 18:59

    Hi Abhishek,

    Thanks for the message here and good to hear that everyone liked it so much! It was nice to do and thanks one more time for the great hospitality!

    Greetings,

    Maarten

  14. Abhishek Dasgupta
    19-04-2016 17:53

    We are a group of Indian expats staying in Amstelveen. We organized a social gathering for our friends to celebrate our calendar New Year and invited Maarten to perform in our event. He is an absolute professional and an expert magician. He presented us with an awesome show and entertained everyone present in the event (around 150 adults and 30+ kids). The kids enjoyed like anything and they were later sad when the magic show was over. We'll surely like to have him back in our future events. Thanks Maarten.

  15. Maarten Bruins
    04-04-2016 11:45

    Hoi Iris,

    Hartelijk dank voor het berichtje nog hier in het gastenboek! Was gezellig en jullie ook bedankt nog voor de gastvrijheid. En de pinguïn ga ik vaker maken nu ;).

    Groetjes,

    Maarten

  16. Iris
    03-04-2016 22:19

    Dikke pluim Maarten!
    Was een geslaagd feestje voor onze dochter (9).
    Ze hebben echt lol gehad.
    En superrrrr tof dat je speciaal voor haar de Pinguïn hebt leren vouwen van ballonnen!!!

  17. Maarten Bruins
    29-01-2016 17:18

    Hoi Suus, Carmen & rest,

    Leuk om hier nog een berichtje van jullie te ontvangen. Goed om te horen dat het optreden zo geslaagd was. Bedankt!

    Groetjes,

    Maarten

  18. suus en carmen
    23-01-2016 21:47

    Op 20 Januari 2016 heeft Maarten opgetreden op het verjaardagsfeest van Carmen en Suus. De groep was 24 kinderen in totaal. Het was een groot succes. Wat een feest, met muziek (voor en na de show) en super leuke en humorvolle acts. Met als klapstuk de duif! Ook de mama's hebben enorm gelachen. Maarten je ben een topper! Dank je wel voor deze middag en dat je helemaal uit Utrecht naar Den Haag kwam. We hebben genoten van je show. Het was super leuk!

  19. Maarten Bruins
    28-06-2015 18:00

    Hoi Roeland,

    Dank!! Was ook erg leuk om te doen...

    Groetjes,

    Maarten

  20. Roeland
    28-06-2015 09:15

    Top show Maarten, dank!

  21. Maarten Bruins
    22-06-2015 13:16

    Beste Joris en Maja,

    Erg leuk om nog een berichtje te ontvangen van jullie hier in het gastenboek. Goed om te horen dat iedereen genoten heeft. Jullie ook nog bedankt voor het eten!

    Mvg,

    Maarten

  22. Joris & Maja
    21-06-2015 17:58

    Hoi Maarten,

    Nogmaals bedankt voor de geeeldige show die je verzorgd hebt op onze bruiloft afgelopen vrijdag. Toen we de volgende dag vroegen aan onze kids wat ze het leukste vonden, waren ze het unaniem eens; het was de goochelaar!
    Leuk om te zien dat de show de kinderen boeide en dat er ook grapjes voor volwassenen tussen zaten.

    Dank je wel!

    Groeten,
    Joris en Maja

  23. Maarten Bruins
    07-11-2014 17:16

    Beste Simone,

    Hartelijk dank voor het berichtje hier en leuk om te horen. Ik vond het ook erg gezellig en leuk om te doen.

    Mvg,

    Maarten Bruins

  24. simone haans
    07-11-2014 12:27

    hoi Maarten,

    Bedankt nog voor je leuke show van afgelopen zondag.
    De kinderen (en ook de wat ouderen) hebben genoten.
    Het heeft de 65e verjaardag van mijn man mede tot een feest gemaakt.

    Hartelijke groeten Simone.j

  25. Maarten Bruins
    23-10-2014 16:57

    Hoi Anne,

    Zelf geef ik geen goochellessen, maar misschien is de volgende website nog iets voor je:

    http://www.leuketrucs.nl

    Groetjes,

    Maarten