Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Beoordelingen(3)

 1. Maarten Bruins

  Hoi Anneke & Brent,

  Leuk om te horen dat de kinderen genoten hebben! Bedankt nog voor het berichtje.

  Groetjes,

  Maarten

 2. Anneke & Brent

  Hoi Maarten,

  We willen je nog bedanken voor je leuke goochelshow op onze bruiloft afgelopen juni. De kinderen hebben er van genoten! Het was een klein groepje, maar daardoor extra leuk dat ze je allemaal een keer konden assisteren. Bedankt.

  groetjes uit Amersfoort

 3. Maarten Bruins

  Beste Ron,

  Hartelijk dank voor de reactie hier, leuk om te lezen. Jullie ook bedankt voor de gastvrijheid etc.

  Groetjes,

  Maarten

 4. Ron W

  Maarten... Dankjewel!
  Een bijzonder leuke middag en bovenal een geslaagde 5e verjaardag.
  Zeer bijzonder hoe jij de aandacht van 10 kleuters wist vast te houden.
  Grappen en grollen met een betoverende saus erover heen.
  Veel succes in de toekomst verder!
  Ron uit hartje Amsterdam

 5. simone

  woow jij kunt snel een muntje over al je vingers halen

 6. Maarten Bruins

  Beste Henriette en Erik,

  Bedankt voor het compliment! Altijd erg leuk om nog een berichtje hier te ontvangen.

  Mvg,

  Maarten Bruins

 7. Henriette en Erik

  Hallo Maarten,

  Hierbij nogmaals bedankt voor je fantastische optreden op de 5e verjaardag van onze dochter. De 10 kinderen hadden het vooral over de duif en de ballonnen waar ze nog lang mee gespeeld hebben. De ouders hadden als favoriete truc het anderhalf uur in toom houden van de 10 kinderen!!!

  Goochelaars verklappen hun trucs nooit maar misschien kun je ons die leren.

  Kortom je bent een absolute aanrader.

 8. Maarten Bruins

  Beste Henk,

  Hartelijk dank voor het berichtje, altijd leuk! Kinderen vergelijken me wel vaker met Mister Bean ;), grappig dat je dat zegt.

  Het was leuk om te doen, jullie ook bedankt.

  Groetjes,

  Maarten

 9. Henk Habermann

  Hallo Maarten,

  Ik wilde je toch vertellen, dat we woensdag 5 september met z'n allen ontzettend genoten hebben van je optredens voor de onder - en bovenbouw van onze school: "De Dorpsschool" in Bathmen. Zo'n 270 leerlingen hebben zich prima vermaakt met jouw "kunsten". Goocheltrucs, woordgrapjes, ballonnenfiguren en ga zo maar door! Ik wist niet, dat je ook "familiebanden" met Mister Bean had?! Ook een van mijn favorieten...!
  Maar dat je niet met die I-Pads op de proppen kwam (als goochelaar nog wel),
  vonden ze toch wel wat zwak van je ;). Oh ja, stiekem zitten mijn leerlingen nog steeds met hun vingers onder hun tafeltje te knakken.

  De groeten van Truus, Henk, Jens en nog zo'n 270 fans. Tot ziens.

 10. Maarten Bruins

  Hoi Eline, Jan-Paul, Fien & Faas,

  Leuk om te horen dat het optreden zo'n impact heeft gehad! Bedankt voor het laten weten. Wieweet dan tot over een aantal jaar weer.

  Groetjes,

  Maarten

 11. Eline van Leeuwen

  Ha Maarten,
  De kinderen hebben echt genoten afgelopen zaterdag. Fien verteld tegen iedereen die het maar wil horen dat ze 'zelf een duif heeft getoverd'.
  En ook de andere kindjes waren zwaar onder de indruk van de goochelkunsten: vooral de truc met de spekkies werd nog uitvoerig besproken. Faas wil nu ook een goochelaar met zijn 5e verjaardag dus tegen die tijd (hij moet nog 3 worden) hoor je weer van ons.
  Nogmaals bedankt en groet,
  Eline, Jan-Paul, Fien & Faas

 12. Maarten Bruins

  Ben al benieuwd naar de nieuwe kunsten van Ton ;). Tot binnenkort in ieder geval weer en bedankt voor het berichtje. Altijd gezellig op het kamp!

 13. Tineke Bol

  Ha die Maarten
  Ik vergeet iedere keer op jouw site te zetten hoe leuk jouw goochelshow bij ons op kamp was. We verheugen ons weer heel erg op jouw komst dit jaar.
  Ook de kinderen en Ton zetten we weer aan het goochelen.
  Tot ziens op ons zomerkamp 2012.
  Tineke

 14. Maarten Bruins

  Beste Joke,

  Erg leuk dat jullie nog even de moeite hebben genomen om wat achter te laten in het gastenboek. Goed om te horen dat het allemaal erg geslaagd was!

  Mvg,

  Maarten Bruins

 15. Joke Bakker

  Hallo Maarten,
  Wat hebben we gisteren tijdens onze jaarlijkse familiedag mogen genieten van een geweldige show! De kinderen waren allemaal heel erg enthousiast, maar ook de oudere familieleden vonden het een super voorstelling. Iedereen bleef maar zeggen hoe fantastisch ze het vonden.
  De afspraken vooraf via de e-mail liepen heel soepel, alsook het even pauze nemen tijdens de show. Je bent flexibel! En het aan elkaar praten en de grapjes met de kinderen waren erg geslaagd.
  Een dag om niet snel te vergeten. Hartelijk bedankt namens de hele familie!!

 16. Maarten Bruins

  Beste familie Somer van Donk,

  Hartelijk dank voor het bericht in het gastenboek en voor jullie gastvrijheid die dag. Ik heb zelf ook erg genoten. Erg leuk om te horen dat het zo goed bevallen is.

  Mvg,

  Maarten Bruins

 17. familie Somer van Donk

  Afgelopen zaterdag vierden wij met een bbq in sprookjes-sfeer de 10e verjaardag van onze dochter Victorine. Als verrassing hadden wij de goochel-voorstelling voor onze 40 gasten,waaronder 15 kinderen. De bbq viel door het enorm slechte weer letterlijk in het water. Gelukkig bood de grote partytent uitkomst, zodat we droog konden genieten van de geweldige show! Wij vinden het een sprookjesachtige prestatie dat je van begin tot eind, jong en oud hebt kunnen boeien!
  Het merendeel van de kinderen was rond de 10 jaar en ook zij hebben vol verbazing op het puntje van hun stoel gezeten!
  Aan alle mensen die overwegen om een goochelaar op hun feest te laten optreden adviseren wij: stop met zoeken want de leukste, aardigste en beste in zijn soort heeft u hier gevonden!
  Beste Maarten; namens Prinses Victorine, Prins Olivier, hun ouders de Koning en Koningin en alle andere heksen, feeen, kabouters, ridders en elfen:
  HEEL ERG BEDANKT EN GRAAG TOT EEN VOLGENDE KEER!!

 18. Maarten Bruins

  Beste Marjolein,

  Leuk om te horen dat er nog wordt nagepraat over de show. Bedankt voor het berichtje en graag gedaan.

  Groetjes,

  Maarten

 19. Marjolein WD, Utrecht

  Beste Maarten,

  Dank voor je voorstelling op de 6e verjaardag van Lynn gisteren! We zijn nog aan het nagenieten en de duif was het gesprek van de dag in de klas vanochtend.

  Voor andere ouders: het inhuren van Maarten is echt een aanrader. Dit was de meest relaxte kinderverjaardag die ik heb meegemaakt: geen speurtochtaanwijzingen die al weer uitgeveegd zijn, geen kinderen die bij het derde spelletje afhaken. En wel allemaal heel blije gezichtjes!
  Ook de oudste dochter van 8 was helemaal enthousiast.

 20. Maarten Bruins

  Beste Samira,

  Ah hij heette dus toch Adam...zelf zei hij een keer dat het geen Adam was, maar Aron ;). Hartelijk dank in ieder geval nog voor het berichtje in het gastenboek, leuk!!

  Groetjes,

  Maarten

 21. Samira

  Beste Maarten,
  Ik wil je graag nog bedanken voor je super optreden, vorig week vrijdag op verjaardagsfeest van mijn zoon ADAM, De kinderen en de ouders vonden het super leuk en hebben erg van genoten .ADAM en zijn vrienden hebben het er nog bijna iedere dag over op school .
  Groet,
  Samira

 22. Maarten Bruins

  Beste Annemarieke,

  Erg leuk om nog een berichtje in het gastenboek te ontvangen. Bedankt!! Het was leuk om te doen ook van mijn kant.

  Mvg,

  Maarten Bruins

 23. Annemarieke van Heerde

  Beste Maarten,
  We hebben erg genoten van jouw optreden op het kraamfeest van onze zoon Ryan vorige week. Jong en oud vonden het erg leuk. Onze oudste zoon Mylo heeft het er nog bijna iedere dag over.
  Groet,
  Annemarieke van Heerde

 24. Maarten Bruins

  Kun je een geheimpje bewaren?

 25. Bas

  hoe doe je dat met dat gedachten lezen??