Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Grote shows

Naast kinderfeestjes, verzorgt Maarten ook grote shows voor groter publiek (tot ongeveer 400 man).

Grote goochelshows Maarten is een professionele, prijswinnende kindergoochelaar met meer dan 20 jaar ervaring. Jaarlijks verzorgt hij een groot aantal shows door heel Nederland. Hoe ziet een show van deze goochelaar voor kinderen eruit?

Standaard duurt de goochelshow zelf ongeveer een uur. Het is een interactieve show, waarbij de kinderen niet alleen stil hoeven te zitten en er wordt onder andere een echte duif tevoorschijn gegoocheld. De show is leuk voor zowel jonge als oude kinderen en zelfs voor eventueel meekijkende volwassenen.

Aan het eind van de voorstelling leert Maarten de kinderen nog een klein trucje. Alle kinderen krijgen dit trucje om mee naar huis te nemen. Als de kinderen Maarten al een keer gezien hebben, kan dit afwijken.

Uiteraard is er qua tijd, duur en invulling van het programma van alles mogelijk. Maarten is altijd 45 à 60 minuten van te voren aanwezig om alles klaar te zetten en voor te bereiden. Ook heeft hij alle benodigdheden zelf bij zich. Het enige dat hij nodig heeft is 1 stopcontact en het publiek. Geluid, microfoon, verlengsnoer (20 meter), tafel et cetera wordt voor gezorgd.

Voor een indicatie van de kosten, zie: kosten. Heeft u verdere interesse dan kunt u geheel vrijblijvend het contactformulier op deze website invullen.