Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Rondlopende goochelaar / tafelgoochelaar

Maarten is ook in te huren als rondlopende goochelaar, oftewel tafelgoochelaar. Mochten er naast kinderen ook volwassenen aanwezig zijn dan kan Maarten zowel de kinderen als de volwassenen vermaken.

Rondlopende goochelaar / tafelgoochelaar Naast het goochelen voor kinderen heeft Maarten ook ruime ervaring met optredens voor volwassenen. Dit biedt als groot voordeel dat hij breed inzetbaar is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een receptie, bruiloft, opening, beurs of ander feest / andere gelegenheid.

Bij het tafelgoochelen loopt de goochelaar rond om via die weg kleine groepjes mensen te verbazen met trucs waar de mensen met hun neus bovenop staan. Tafelgoochelaar Maarten staat voor onaaanvolgbare vingervlugheid met een goede vleug humor.

Nog niet overtuigd? Google staat vol met positieve reviews naar aanleiding van shows van deze prijswinnende goochelaar.

De prijs van een optreden varieert doorgaans tussen ongeveer 225 Euro en 750 Euro. Bij een prijs van 225 Euro moet u denken aan een particulier optreden voor een klein gezelschap in Amsterdam en omstreken. De minimumprijs van een optreden bedraagt dus 225 Euro, ongeacht de invulling en de duur van het programma.

Heeft u interesse om Maarten als tafelgoochelaar in te huren specifiek voor kinderen, vul dan het contactformulier op deze website in. Indien u Maarten zowel voor kinderen als volwassenen wilt inhuren als rondlopende goochelaar, ga dan naar: goochelaar-maarten.nl