Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Voorprogramma Sinterklaas met goochelaar Maarten

Bent u op zoek naar een leuke invulling vóór de komst van Sinterklaas? Goochelaar Maarten Bruins verzorgt een professionele goochelshow als voorprogramma van de Sint.

De sinterklaasshow is geschikt voor zowel jonge als oude kinderen en zelfs voor meekijkende volwassenen.

Voorprogramma Sinterklaas met goochelaar Maarten
Maarten is een professionele, prijswinnende kindergoochelaar met meer dan 20 jaar ervaring. Jaarlijks verzorgt hij een groot aantal shows door heel Nederland. Hoe ziet de show eruit?

Standaard duurt de Sinterklaas goochelshow zelf 45 minuten. Uiteraard is er qua tijd/duur van het programma van alles mogelijk. Het is een interactieve show, waarbij de kinderen volop worden betrokken. Ook beschikt Maarten over een eigen geluidsinstallatie. Tijdens de show leert Maarten alle kinderen nog een klein trucje dat ze erna mogen houden en mee naar huis mogen nemen. Hij is altijd ongeveer 45 à 60 minuten van te voren aanwezig om alles klaar te zetten en voor te bereiden.

Tijdens de show wordt er ook ingespeeld op (de komst van) Sinterklaas. Indien gewenst (en indien van toepassing) regelt Maarten de overgang van zijn show naar de komst van Sinterklaas.

Alle benodigdheden heeft hij zelf bij zich. Het enige dat hij nodig heeft is 1 stopcontact en het publiek. Geluid, microfoon, verlengsnoer (20 meter), tafel et cetera wordt voor gezorgd. Wellicht tot binnenkort op uw sinterklaasfeest!

Prijzen vanaf 475 Euro exclusief 9% BTW en exclusief eventuele parkeerkosten.