Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Een goochelaar op je kinderfeestje / kinderpartijtje

Wilt u een goochelaar inhuren voor een kinderfeestje / kinderpartijtje / verjaardag? Dan bent u hier op het juiste adres.

Goochelshow Maarten is een van de meest geboekte kindergoochelaars van Nederland met meer dan 20 jaar ervaring. Hoe ziet een kinderfeestje / kinderpartijtje met deze goochelaar eruit?

Standaard duurt de goochelshow zelf ongeveer een uur. Het is een interactieve show, waarbij de kinderen niet alleen stil hoeven te zitten en er wordt onder andere een echte duif tevoorschijn gegoocheld. De show is leuk voor zowel jonge als oude kinderen en zelfs voor eventueel meekijkende volwassenen. Verschillende shows zijn mogelijk, dus mochten de kinderen Maarten al gezien hebben dan kunt u altijd een andere show boeken.

Aan het eind van de voorstelling leert Maarten de kinderen nog een klein trucje. Alle kinderen krijgen dit trucje om mee naar huis te nemen. Als de kinderen Maarten al een keer gezien hebben, kan dit afwijken.

Uiteraard is er qua tijd, duur en invulling van het programma van alles mogelijk. Maarten is altijd 45 à 60 minuten van te voren aanwezig om alles klaar te zetten en voor te bereiden. Hij heeft alle benodigdheden zelf bij zich. Het enige dat hij nodig heeft is 1 stopcontact. Geluid, microfoon, verlengsnoer (20 meter), tafel et cetera wordt voor gezorgd.

Indien gewenst wordt er na de voorstelling nog wat muziek gedraaid en wordt er voor elk kind een ballonnenfiguur gemaakt. Dit duurt zo'n half uur extra.

Voor een indicatie van de kosten, zie: kosten. Heeft u verdere interesse dan kunt u geheel vrijblijvend het contactformulier op deze website invullen.