Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Wat kost het om goochelaar Maarten in te huren?

De prijs van een optreden varieert doorgaans tussen ongeveer 295 Euro en 750 Euro. Bij een prijs van 295 Euro kunt u denken aan een klein kinderfeestje voor ongeveer 10 kinderen in Amsterdam en omstreken. De minimumprijs van een optreden bedraagt dus 295 Euro, ongeacht de invulling en de duur van het programma.

Een echte duif Maarten hanteert vaste prijzen, zodat de ene klant niet meer betaald zou hebben dan de ander. De prijs van een optreden hangt onder andere af van de volgende factoren:

REISTIJD EN REISKOSTEN: Kindergoochelaar Maarten komt uit Amsterdam, dus een optreden in bijvoorbeeld Maastricht kost meer dan een optreden in Utrecht.

HET AANTAL KINDEREN: Net een aantal kinderen meer of minder is geen probleem. Echter kunt u begrijpen dat de prijs voor bijvoorbeeld 30 kinderen hoger ligt dan de prijs voor bijvoorbeeld 10 kinderen.

VRAAG EN AANBOD: Op sommige (feest)dagen in het jaar is de vraag naar goochelaars erg groot. Dit kan enige invloed hebben op de prijs van een goocheloptreden.

ZAKELIJK OF PRIVÉ: Een bedrijf verdient (indirect) ook aan een goochelshow. Een bedrijf heeft een commercieel oogmerk. Dit kan de kosten van het inhuren van een goochelaar beïnvloeden.

De prijzen zijn altijd inclusief vervoerskosten. Eventuele parkeerkosten zijn nooit inbegrepen bij de prijs. Indien u een vrijblijvende prijsopgave wenst te ontvangen, kunt u het contactformulier op deze website invullen.