Goochelaar
Goochelaar Maarten Bruins

Beoordelingen(2)

Voor het plaatsen van een bericht, klik hier.
 

  1. Annie Vanden Berghen
    05-09-2016 20:14

    Hey Maarten,
    Via deze weg wil ik je bedanken en feliciteren met al je kunsten die je toonde op de huwelijksdag van mijn zoon Karel en zijn Tine.
    Het was gewoonweg super met alles wat je deed. Ik sta in grote bewondering. Mede dankzij jou was het een geslaagde dag. Alle kinderen , maar zeker ook alle volwassenen genoten van alles wat je deed. FANTASTISCH Zoals ze hier in België zeggen: je bent ne krak!! Altijd welkom in Halle.
    Lieve groetjes en nog veel succes Annie & Raymond

  2. Maarten Bruins
    18-05-2016 12:34

    Hoi Eva,

    Bedankt nog voor het berichtje hier in het gastenboek en goed om te horen dat de kinderen het zo leuk vonden! En wat extra concurrentie kan nooit kwaad ;)...

    Groetjes,

    Maarten

  3. Eva
    18-05-2016 08:11

    Bedankt voor je optreden afgelopen weekend. De kinderen vonden het geweldig en hebben enorm gelachen. Je krijgt er over een paar jaar wel concurrentie bij, want er zijn er al twee die nu later als ze groot zijn goochelaar willen worden.

  4. Maarten Bruins
    19-04-2016 18:59

    Hi Abhishek,

    Thanks for the message here and good to hear that everyone liked it so much! It was nice to do and thanks one more time for the great hospitality!

    Greetings,

    Maarten

  5. Abhishek Dasgupta
    19-04-2016 17:53

    We are a group of Indian expats staying in Amstelveen. We organized a social gathering for our friends to celebrate our calendar New Year and invited Maarten to perform in our event. He is an absolute professional and an expert magician. He presented us with an awesome show and entertained everyone present in the event (around 150 adults and 30+ kids). The kids enjoyed like anything and they were later sad when the magic show was over. We'll surely like to have him back in our future events. Thanks Maarten.

  6. Maarten Bruins
    04-04-2016 11:45

    Hoi Iris,

    Hartelijk dank voor het berichtje nog hier in het gastenboek! Was gezellig en jullie ook bedankt nog voor de gastvrijheid. En de pinguïn ga ik vaker maken nu ;).

    Groetjes,

    Maarten

  7. Iris
    03-04-2016 22:19

    Dikke pluim Maarten!
    Was een geslaagd feestje voor onze dochter (9).
    Ze hebben echt lol gehad.
    En superrrrr tof dat je speciaal voor haar de Pinguïn hebt leren vouwen van ballonnen!!!

  8. Maarten Bruins
    29-01-2016 17:18

    Hoi Suus, Carmen & rest,

    Leuk om hier nog een berichtje van jullie te ontvangen. Goed om te horen dat het optreden zo geslaagd was. Bedankt!

    Groetjes,

    Maarten

  9. suus en carmen
    23-01-2016 21:47

    Op 20 Januari 2016 heeft Maarten opgetreden op het verjaardagsfeest van Carmen en Suus. De groep was 24 kinderen in totaal. Het was een groot succes. Wat een feest, met muziek (voor en na de show) en super leuke en humorvolle acts. Met als klapstuk de duif! Ook de mama's hebben enorm gelachen. Maarten je ben een topper! Dank je wel voor deze middag en dat je helemaal uit Utrecht naar Den Haag kwam. We hebben genoten van je show. Het was super leuk!

  10. Maarten Bruins
    28-06-2015 18:00

    Hoi Roeland,

    Dank!! Was ook erg leuk om te doen...

    Groetjes,

    Maarten

  11. Roeland
    28-06-2015 09:15

    Top show Maarten, dank!

  12. Maarten Bruins
    22-06-2015 13:16

    Beste Joris en Maja,

    Erg leuk om nog een berichtje te ontvangen van jullie hier in het gastenboek. Goed om te horen dat iedereen genoten heeft. Jullie ook nog bedankt voor het eten!

    Mvg,

    Maarten

  13. Joris & Maja
    21-06-2015 17:58

    Hoi Maarten,

    Nogmaals bedankt voor de geeeldige show die je verzorgd hebt op onze bruiloft afgelopen vrijdag. Toen we de volgende dag vroegen aan onze kids wat ze het leukste vonden, waren ze het unaniem eens; het was de goochelaar!
    Leuk om te zien dat de show de kinderen boeide en dat er ook grapjes voor volwassenen tussen zaten.

    Dank je wel!

    Groeten,
    Joris en Maja

  14. Maarten Bruins
    07-11-2014 17:16

    Beste Simone,

    Hartelijk dank voor het berichtje hier en leuk om te horen. Ik vond het ook erg gezellig en leuk om te doen.

    Mvg,

    Maarten Bruins

  15. simone haans
    07-11-2014 12:27

    hoi Maarten,

    Bedankt nog voor je leuke show van afgelopen zondag.
    De kinderen (en ook de wat ouderen) hebben genoten.
    Het heeft de 65e verjaardag van mijn man mede tot een feest gemaakt.

    Hartelijke groeten Simone.j

  16. Maarten Bruins
    23-10-2014 16:57

    Hoi Anne,

    Zelf geef ik geen goochellessen, maar misschien is de volgende website nog iets voor je:

    http://www.leuketrucs.nl

    Groetjes,

    Maarten

  17. anne van hagen.
    23-10-2014 14:22

    ik vind je trucs super ik wil ze ook wel leren kom anders een keer bij mij thuis, misschien morgen om 6 uur s, avonds ofzo

  18. Maarten Bruins
    25-07-2014 02:16

    Hoi Anneke & Brent,

    Leuk om te horen dat de kinderen genoten hebben! Bedankt nog voor het berichtje.

    Groetjes,

    Maarten

  19. Anneke & Brent
    23-07-2014 21:51

    Hoi Maarten,

    We willen je nog bedanken voor je leuke goochelshow op onze bruiloft afgelopen juni. De kinderen hebben er van genoten! Het was een klein groepje, maar daardoor extra leuk dat ze je allemaal een keer konden assisteren. Bedankt.

    groetjes uit Amersfoort

  20. Maarten Bruins
    25-05-2014 18:36

    Beste Ron,

    Hartelijk dank voor de reactie hier, leuk om te lezen. Jullie ook bedankt voor de gastvrijheid etc.

    Groetjes,

    Maarten

  21. Ron W
    25-05-2014 00:16

    Maarten... Dankjewel!
    Een bijzonder leuke middag en bovenal een geslaagde 5e verjaardag.
    Zeer bijzonder hoe jij de aandacht van 10 kleuters wist vast te houden.
    Grappen en grollen met een betoverende saus erover heen.
    Veel succes in de toekomst verder!
    Ron uit hartje Amsterdam

  22. simone
    11-03-2014 19:43

    woow jij kunt snel een muntje over al je vingers halen

  23. Maarten Bruins
    16-01-2014 18:16

    Beste Henriette en Erik,

    Bedankt voor het compliment! Altijd erg leuk om nog een berichtje hier te ontvangen.

    Mvg,

    Maarten Bruins

  24. Henriette en Erik
    15-01-2014 22:20

    Hallo Maarten,

    Hierbij nogmaals bedankt voor je fantastische optreden op de 5e verjaardag van onze dochter. De 10 kinderen hadden het vooral over de duif en de ballonnen waar ze nog lang mee gespeeld hebben. De ouders hadden als favoriete truc het anderhalf uur in toom houden van de 10 kinderen!!!

    Goochelaars verklappen hun trucs nooit maar misschien kun je ons die leren.

    Kortom je bent een absolute aanrader.

  25. Maarten Bruins
    10-09-2012 02:48

    Beste Henk,

    Hartelijk dank voor het berichtje, altijd leuk! Kinderen vergelijken me wel vaker met Mister Bean ;), grappig dat je dat zegt.

    Het was leuk om te doen, jullie ook bedankt.

    Groetjes,

    Maarten